Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Ветроенергиен парк в Бургас

Ветроенергиен парк в Бургас

Ще започне изграждането на ветроенергиен парк край Бургас, съобщи директора на дружеството, което ще го изгражда.

Решението вече е взето и то е в полза паркът да бъде изграден.

Лозан Стефанов съобщи, че вече са дали отговор на Общинския съвет в Бургас и на Общината и чакат сключването на договор, което може да стане в рамките на 10 дни.

"На този етап ние ще приемем тези условия, но на следващ етап, когато можем да представим по-сериозни аргументи спрямо процентите, се надяваме общината да бъде по-кооперативна", каза Стефанов.

Инвеститорите първоначално бяха категорични, че не могат да отделят за общината повече от 1 - 1,5% от продадената ел. енергия.

 

Преди да започне същинското строителство на парка трябва да минат и няколко различни етапа. Единият от тях е едногодишен орнитологичен мониторинг, който вече се извършва от експерти, както и оценка за въздействие на околната среда.
Тази страница е видяна 6079 пъти.

Начало /  /  / Ветроенергиен парк в Бургас