Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Фактурата за ток отново разбираема

Фактурата за ток отново

Фактурите, който получаваме от електроразпределителните дружества са неразбираеми дори за средно интелигентен човек.

"Цената, която плащаме за киловат час консумирана електроенергия, всъщност, във фактурите е разбита на дейности - доставка, разпределение, зелена електроенергия. Сборът от тези дейности трябва да дава крайната цена за потребителя - 14, 6 стотинки. Това е проблем, който е във фокуса на вниманието ни", коментира Павел Кърлев.

Председателят на Федерацията на потребителите съобщи, че е постигната договореност с електроразпределителните дружества потребителите да получават фактури, които започват с информация за старо и ново показание на електромера, отчетена електроенергия умножена по цената за дневна и нощна тарифа и крайна дължима сума.

От Федерацията на потребителите уверяват, че новият вид фактури, които ще бъдат по-прегледни и ясни ще започнем да ги получаваме в близко бъдеще.

Кърлев уточни, че информацията, която досега е давана във фактурите, ще бъде запазена, но ще бъде прибавен и новият начин за описание на консумирана електроенергия и дължими суми.

ИЗТОЧНИК: actualno.com

 
Тази страница е видяна 3654 пъти.

Начало /  /  / Фактурата за ток отново разбираема