Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Губиш килограми - печелиш ток

Губиш килограми - печелиш ток

Заредете с електричество тренировката си.

Намалете едновременно обиколката на талията си и емисиите на парникови газове в атмосферата - това е мотото на спортен клуб в Ню Йорк.

Според създателя на механизма всичко е много просто. Когато посетителите на спортната зала карат велоергометъра те произвеждат постоянен ток от 12 волта, който се улавя от токови сензори, разположени в поставката на стационарното колело, после се предава на генератор, който пък го превръща в променлив ток от 110 волта.

Така сградата, в която е спортната зала, получава ток, произвеждан от спортистите в нея, и намалява сметките си за електричество.

Механизмът е бил създаден през 2007 г. Изпитан е през 2008 г.в спортна зала в щата Кънектикът. Пуснат е в действие официално през 2009 г. в Лос Анджелис, а от началото на 2010 г. и в Ню Йорк.

20 души в спортната зала произвеждат около 3 киловата електричество на час, колкото трае една тренировката.
Тази страница е видяна 8648 пъти.

Начало /  / Губиш килограми - печелиш ток