Monday, 11-12-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


ddx8gu8b, 2017-12-11
wh0cd37206 cephalexin sildenafil citrate tablets xenical diet pills
m6tqfida, 2017-12-11
wh0cd520802 buy advair diskus buy levaquin
ta3so3x7, 2017-12-10
wh0cd2938782 mobic tablets viag ventolin on line Buy Cialis Online With Mastercard tretinoin gel 0. 05 Generic Clozaril

Климата възражда ядрената енергия

Новини - Климата възражда ядрената енергия

Ядрената енергия става все по-популярна по света заради растящите тревоги около климатичните промени и трябва да е достъпна както за богатите, така и за бедните страни.

На срещата за преглед на Договора за неразпространение на ядреното оръжие в централата на ООН в Ню Йорк Амано отбеляза, че над 60 държави обмислят да използват ядрена енергия за електропроизводство.

"Ядрената енергия се приема все по-добре като стабилен и чист енергиен източник, който може да помогне за смекчаване на последиците от климатичните промени. Ядрената енергия трябва да е достъпна не само за развитите, но и за развиващите се страни.

Всяко разширяване на употребата й трябва да се извършва безопасно и сигурно, без да се увеличава рискът от разпространение на ядрено оръжие", заяви Амано.

Според учените глобалното затопляне е предизвикано от парникови газове, отделяни при изгарянето на изкопаеми горива, поради което се обръща засилено внимание на ядрената енергия като по-евтина и екологична алтернатива.

ИЗТОЧНИК: Actualno.com

 
Тази страница е видяна 6882 пъти.

Начало /  / Климата възражда ядрената енергия