Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Климата възражда ядрената енергия

Новини - Климата възражда ядрената енергия

Ядрената енергия става все по-популярна по света заради растящите тревоги около климатичните промени и трябва да е достъпна както за богатите, така и за бедните страни.

На срещата за преглед на Договора за неразпространение на ядреното оръжие в централата на ООН в Ню Йорк Амано отбеляза, че над 60 държави обмислят да използват ядрена енергия за електропроизводство.

"Ядрената енергия се приема все по-добре като стабилен и чист енергиен източник, който може да помогне за смекчаване на последиците от климатичните промени. Ядрената енергия трябва да е достъпна не само за развитите, но и за развиващите се страни.

Всяко разширяване на употребата й трябва да се извършва безопасно и сигурно, без да се увеличава рискът от разпространение на ядрено оръжие", заяви Амано.

Според учените глобалното затопляне е предизвикано от парникови газове, отделяни при изгарянето на изкопаеми горива, поради което се обръща засилено внимание на ядрената енергия като по-евтина и екологична алтернатива.

ИЗТОЧНИК: Actualno.com

 
Тази страница е видяна 7077 пъти.

Начало /  / Климата възражда ядрената енергия