Monday, 11-12-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


ta3so3x7, 2017-12-10
wh0cd2938782 mobic tablets viag ventolin on line Buy Cialis Online With Mastercard tretinoin gel 0. 05 Generic Clozaril
q96c0vxo, 2017-12-09
wh0cd549653 LISINOPRIL how can i get valtrex tadalafil 40 mg generic valtrex online without prescription
xkjcviu3, 2017-12-09
wh0cd2000441 Skelaxin antabuse prescription Paroxetine ventolin kamagra gold 100mg

Одит в Електроразпределителните Дружества

Новини - Одит в Електроразпределителните Дружества

До две седмици ще бъдат готови резултатите от регулаторния одит в електроразпределителните дружества, стана ясно от думите на председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев,

предаде репортер на Агенция „Фокус". По думите на Семерджиев - резултатите от проверката ще послужат за определяне приходите на компаниите. Ще правим анализ както на начина, по който те са работили досега, така и на регулаторната рамка - доколко и как тя осигурява работата на тези компании с цел балансиране интересите на потребителите, каза той.
Комисията регулатор никога не е спирала да прави проверки. Цял регулаторен одит обаче не е правен, а само на отделни елементи.
Наети са експерти на граждански договор, тъй като парите не са предвидени в бюджета на комисията. Проверката е съвместна на експерти от ДКЕВР и на външни експерти.
Има и частични резултати.
На този етап не бих нарекъл нарушения, а неспазване на добрата регулаторна практика. Основната цел е да не се позволява на компаниите, които упражняват естествения монопол, да имат свръх печалби или необосновани приходи, които да са за сметка на потребителите, посочи той.
Комисията регулатор смята да вземе всички мерки в условията на ограничено потребление на енергия, да сведе до минимум приходите на дружествата, но така, че да не се засяга качеството на обслужването.
Източник:
Веселина ЙОРДАНОВА
Агенция ФОКУС
Тази страница е видяна 6337 пъти.

Начало /  / Одит в Електроразпределителните Дружества