Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Одит в Електроразпределителните Дружества

Новини - Одит в Електроразпределителните Дружества

До две седмици ще бъдат готови резултатите от регулаторния одит в електроразпределителните дружества, стана ясно от думите на председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) Ангел Семерджиев,

предаде репортер на Агенция „Фокус". По думите на Семерджиев - резултатите от проверката ще послужат за определяне приходите на компаниите. Ще правим анализ както на начина, по който те са работили досега, така и на регулаторната рамка - доколко и как тя осигурява работата на тези компании с цел балансиране интересите на потребителите, каза той.
Комисията регулатор никога не е спирала да прави проверки. Цял регулаторен одит обаче не е правен, а само на отделни елементи.
Наети са експерти на граждански договор, тъй като парите не са предвидени в бюджета на комисията. Проверката е съвместна на експерти от ДКЕВР и на външни експерти.
Има и частични резултати.
На този етап не бих нарекъл нарушения, а неспазване на добрата регулаторна практика. Основната цел е да не се позволява на компаниите, които упражняват естествения монопол, да имат свръх печалби или необосновани приходи, които да са за сметка на потребителите, посочи той.
Комисията регулатор смята да вземе всички мерки в условията на ограничено потребление на енергия, да сведе до минимум приходите на дружествата, но така, че да не се засяга качеството на обслужването.
Източник:
Веселина ЙОРДАНОВА
Агенция ФОКУС
Тази страница е видяна 6546 пъти.

Начало /  / Одит в Електроразпределителните Дружества