Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Няма да проверяват Топлофикация за сметките от декември 2010г

 -

Няма да проверяват Топлофикация за сметките от декември 2010г

От Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) обявиха, че не виждат основание да проверяват "Топлофикация София" заради по-високите сметки за парно отопление за декември.

"Няма явно основание да се проверява цялото дружество как се отчитат абонатните станции", коментира шефът на енергийния регулатор Ангел Семерджиев.

По думите му проверки могат да се правят по индивидуални жалби на потребителите, които съдържат конкретни факти и обстоятелства.

Семерджиев допълни, че до края на месеца ще бъдат уточнени промените в цената на водата, които ще влязат в сила от началото на февруари.

За София продължавала работата по изясняване на разходите на "Софийска вода", които могат да се признаят за пречиствателната станция в Кубратово.


Източник: www.dnes.bg

Тази страница е видяна 6342 пъти.

Начало /  / Няма да проверяват Топлофикация за сметките от декември 2010г