Tuesday, 24-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Вентилация и климатизация на плувен басейн

Вентилация и климатизация на плувен басейн
Вентилация и климатизация на плувен басейн
Климатичната инсталация и вентилацията са едни от основните елементи за всеки басейн, било то спортен комплекс или малък частен басейн. Надеждността и дълготрайната експлоатация  на басейна зависят от това, колко компетентно са проектирани вентилацията и климатизацията

При проектирането на вентилация и климатизация на басейн, първото най- важно за всеки проектант е влажността. За спортни басейни най-добрата температура е 27-28 ° С или по-ниска. По препоръки на лекарите е добре да се поддържа температура на въздуха от около 1 ° С над температурата на водата. При такава температурна разлика на хората плуващи в басейна им е комфортно и изпаряването е минимално. 

24 часа в денонощието трябва да се поддържа постоянна циркулация на въздуха. В един басейн е достатъчно да не работи вентилацията само 20-30 минути, за да се увеличи относителната влажност до 80-85%. 

За да се намали консумацията на енергия, когато басейна е празен, може да бъде спрян притокът на свеж въздух и вентилационната инсталация да премине на рециркулация. Въпреки това, можете да използвате външен въздух, ако времето го позволява. 
Качеството на въздуха в басейна

Вентилация на басейна, е необходима за поддържане на нормални условия за усвояването на химикалите с които се третира водата. Препаратите се добавят във водата с цел гарантиране на здравето и хигиенните изисквания от неутрализацията на различни органични вещества и микроорганизми, които остават от плувците.

За да се осигури качеството на въздуха според ANSI / ASHRAE 62.1-2004, "Вентилация и качество на въздуха, се препоръчва, следния коефициент на вентилация 2.4 литра / сек на 1 м2 площ включително на басейна. 

повече информация на : http://ventilaciq.com/Тази страница е видяна 5596 пъти.

Начало /  / Вентилация и климатизация на плувен басейн