Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Булклима ЕООД

Булклима ЕООД

Булклима ЕООД е инженерингова компания в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Създадена през 1992 година, дейността на фирмата обхваща доставка, монтаж, гаранционен и извънгаранционен сервиз на инсталациите. В резултат на своето развитие, днес фирмата разполага със свои представителства и специалисти в повечето градове на България и предлага цялостни решения в следните области:

- Инженеринг в отоплителната и климатична техника;

- Изграждане на Централна климатизация с VRF системи на обществени, административни и промишлени сгради;

- Професионални решения за климатизация на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения;

- Изграждане на вентилационни системи;

- Изграждане на инсталации за БГВ със слънчеви колектори със сухи вакуумни тръби - Профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз, обезпечен с оригинални резервни части.

Като гарант за предлаганите стоки и услуги Булклима ЕООД е сертифицирана съгласно изискванията на ISO 9001:2008; BS OHSAS 18001:2007; ISO 14001:2004 и ЕО/842.

От 1999 година фирмата е официален вносител и дистрибутор за България на продуктите наFUJITSU GENERAL Ltd. – Japan, видно от официалния сайт на производителя за Еворпаwww.fujitsu-general.de.

FUJITSU GENERAL е от най-известните и реномирани японски производители на битови климатици и съоръжения за централна климатизация на сгради. Продуктите й са позиционирани в най-високия клас с доказано отлично качество и съобразени с регионалната пазарна конкуренция. Подробна информация за търговската марка и артикулите й може да откриете в презентационно-каталожния сайт за България www.fujitsu-general.bg.

Многообразието от дейности и продукти налага доставки и от други реномирани производители като: York / Johnson Controls, Inc. / USA, Maxa / Advantix S.p.A / Italy, Olimpia Splendid / Italy, Actionclima S.r.l. / Italy, Olefini S.A. / Greece, Sunda Solar Energy Technology Co., Ltd. и др.Дългогодишното ни сътрудничество е доказателство за успех в предлагането на иновативни и качествени решения за комфорт.

Булклима ЕООД затваря кръга от услуги: технически решения – извън гаранционeн сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията. КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЦЕНА са акцентите във всички дейности на компанията:

- Внос и дистрибуция на доказано качествени продукти, внимателно проверени в директни преговори с производители;

- Професионални консултации на клиентите за избор на най-подходящото техническо решение;

- Монтажно – инсталационни дейности, извършвани от собствени монтажни групи;

- Гаранционен и извънгаранционен сервиз, осигурен от обучени специалисти на фирмата. Техническа документация. Оригинални резервни части.

В цялостната си дейност Булклима ЕООД се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти.
ЗА КОНТАКТИ:

Град: София, кв.Лозенец, бул. "Св.Наум" 66
Телефон: 0700 20 223 , +359 2 965 00 65
E-mail: office@bulclima.com
Web: www.bulclima.com
Зa контакт: инж. Йордан Иванов

КАЖИ НА ПРИЯТЕЛ ЗА ТАЗИ ФИРМАИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ ДО ТАЗИ ФИРМА
твоят e-mail: *

изпрати на e-mail: *

коментар:


код за сигурност: *


Вашия e-mail: *

Вашия телефон: *

Вашето име:

Запитване:


код за сигурност: *


ключови думи
 Климатици,  климатизация,  мулти сплит системи,  термопомпи,  слънчеви колектори,  въздушни завеси,  вентилаторни конвектори,  чилъри,  VRF,  системи


Тази страница е видяна 10853 пъти.

Начало /  /  / Булклима ЕООД