Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

ЧЕЗ подарява енергоспестяващи крушки на лоялни клиенти

ЧЕЗ подарява енергоспестяващи крушки
До 15 декември ЧЕЗ България ще подарява български енергоспестяващи крушки Realux на лоялните си клиенти от София, с цел да стимулира енергоспестяването. Раздаването на подаръци е част от проект на компанията, целящ актуализиране на данните на клиентите.

Енергоспестяващите крушки се подаряват на всеки клиент на ЧЕЗ в София, който предостави актуалните си данни в центровете за клиенти на ЧЕЗ.
Според производителите REALUX, използването на крушките ще намали сметките за осветление до пет пъти. Всяка една от икономичните крушки е машинно тествана в България и е от енергиен клас А, 18 W, което се равнява на 90 W обикновенна крушка.

Порди Европейската забрана за използване на обикновенни крушки с нажежаема жикча от 25 и 40 W, която ще влезе в сила от сепетември 2012 г., темата за енергоефективно осветление е все по-актуална и в България. Тази година ЕС забрани и 60-ватовите крушки във всички Европейски държави, което ще намали с 1/3 разходите за ток на домакинствата.Тази страница е видяна 5824 пъти.

Начало /  / ЧЕЗ подарява енергоспестяващи крушки на лоялни клиенти