Tuesday, 24-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Първия климатик със сертификат за ниско ниво на въглеродни емисии

LG със сертификат за ниско ниво на въглеродни емисии
Климатикът LG Multi V III беше отличен от Carbonfund.org като щадящо природата решение. LG Multi V III е първия промишлен климатик в света, който получава сертификат за ниско ниво на въглеродни емисии.

 

Северно Американската организация Carbonfund.org издава сертификати оценяващи влиянието на хората и бизнеса върху околната среда.

Carbonfund.org издава удостоверението на база на емисиите, които отделя продукта по време на целия му жизнен цикъл – от неговото производство, през транспортирането, употребата и окончателното му бракуване.

Климатикът Multi V III е създаден с грижа към природата, щадящ околната среда, снабден с авангардната инверторна технология на LG - Inverter Technology. Моделът разполага с коефициент на енергийна ефективност 4,6 – което е едно от най-високите нива на коефициент в индустрията. Това означава че климатика отделя по-малко въглероден диоксид в сравнение с всички останалите климатици на пазара.

Multi V III ще се предлага на пазара в Северна Америка от края на тази година. LG демонстрира засилено присъствие на пазара в Северна Америка за VRF климатици (системи с променлив дебит на хладилния агент), като регистрира ръст от 201% – от 4% пазарен дял през 2010 година до 8,9% през 2011 година.

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 5442 пъти.

Начало /  / Първия климатик със сертификат за ниско ниво на въглеродни емисии