Tuesday, 24-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Daikin печели място в класацията - Топ 100 на иноваторите в света за 2011

Daikin печели място в класацията - Топ 100 на иноваторите в света

Брун ам Гебирге, януари 2012. Thomson Reuters обяви Топ 100 на световните иноватори за 2011 г., където Daikin Industries Ltd. присъства сред лидерите в иновациите. Наградата се присъжда на компании, които се считат за най-иновативни въз основа на обективни и научни анализи на глобална патентна информация.

В същия доклад се посочва, че тези компании са водещи по икономически растеж и устойчивост на пазара. Това подчертава мястото на климатици Daikin като пазарен лидер, благодарение на постоянните иновации на компанията.

Оценяване на иновациите

Докладът „Топ 100 на световните иноватори” прилага методика, разработена от Thomson Reuters, която измерва иновациите от непредубедена и научна гледна точка, чрез критичен анализ на патентната информация. Критериите включват не само обема на получените патенти, но и глобалния обхват на тези патенти, особено към САЩ, Япония, Европа и Китай, както и влиянието на тези патенти върху други компании. Като цяло, анализът се съсредоточава върху патенти, които са допринесли за истински иновации през последните 3 години (в случая на Daikin – нови технологии).
Иновациите водят до растеж

Докладът на Thomson Reuters прави връзка между иновациите и икономическият растеж. Топ 100 на световните иноватори са също така и световни лидери в създаването на нови работни места, приходи, инвестиции в научноизследователска и развойна дейност и доходност на акциите. Следователно, това са компании, които най-вероятно ще продължават да бъдат лидери на пазара в идните години. Накратко, Thomson Reuters вижда иновациите като ключов фактор за устойчива позиция на пазара.

Повече информация: Климатици Дайкин


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 6599 пъти.

Начало /  / Daikin печели място в класацията - Топ 100 на иноваторите в света за 2011