Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Фабрика за еко пелети отвори врати в Разлог

Еко пелети - дървесни стърготини

Фабрика за екологично гориво от дървесина отвори врати в Разлог, съобщиха от общината. Собственик е италианската компания "Проджетто Еколоджиа". Фабриката за пелети ще осигури 45 работни места.

Пелетът е екологично чисто гориво, което се произвежда чрез преработване на отпадъците от дървесината (дървени изрезки и стърготини). Тази сурвина е търсена и ценена на европейския пазар. Чрез производството на пелети се оползотворяват и преработват всички дървесни отпадъци, което води до създаване на един завършен цикъл, щадящ околната среда, категорични са от италианската фирма.

Това не е първият завод за пелети, който се строи в Разлог. Първият отвори врати през 2006г., който собствениците определят по-скоро като „експеримент”. Към края на 2008 година италианските инвеститори решават да построят новата фабрика, а към края на 2009г. директорското място заема г-н Лино Леонардо Пилони, който с помощта на инж. Джузепе Джиларди, отговарящ за техническата част, постигат поставените цели.

От своя страна кметът на Разлог Красимир Герчев коментира, че 45-те нови работни места ще помогнат за намаляването на безработицата в региона.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 11141 пъти.

Начало /  / Фабрика за еко пелети отвори врати в Разлог