Monday, 20-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


gjbxvbmp, 2017-11-20
wh0cd1033249 cipro Cipro http://cipro02. us. com prednisone over the counter prednisone prices http://prednisone03. us. org Tadalafil tadalafil 5 mg...
1ptj7re1, 2017-11-19
wh0cd2967633 buy clomid stromectol citalopram citalopram clindamycin hcl 300 mg lisinopril prinivil zestril
b5kozro0, 2017-11-19
wh0cd2455186 Prednisolone PREDNISOLONE http://prednisolone02. us. org retin a retin a over the counter http://retina02. us. org tadalafil 5mg tablets...

Откриха завода за автомобили Great Wall в Ловеч

Автомобили Great Wall от Ловеч

На 21.02.2012 официално бе окрит българския завод за автомобили край Ловеч. Компанията Litex Motors проведе официалната церемония по откриването на фабриката си за производство на китайските автомобили "Great Wall" с присъствието на министър-председателя Бойко Борисов, министърът на икономиката Трайчо Трайков и със специалното участие на президента на китайската компания Great Wall Motor г-жа Ван Фън Ин.

Автомобилите произведени в Ловеч покриват всички стандарти и изисквания на Европейския съюз и ще бъдат предназначени както за националния, така и за европейския пазар. Това е първият завод на Great Wall в рамките на ЕС и в него вече са произведени 33 автомобила с марката Great Wall и щампа "Made in BG".
До момента в завода са вложени около 65 млн. лв, като стана ясно, че през следващите няколко години общата сума на инвестицията ще бъде между 150 и 170 млн. лв.

В завода на Litex Motors към момента работят над 120 души, като средната възраст на операторите е 19 години, а на инженерите е 25 години. В ръководния екип участват чуждестранни мениджъри и консултанти с опит в производството и продажбата на водещи световни автомобилни марки. Очаква се завода да произвежда до 50 000 автомобила годишно при пълен капацитет, а в него се очаква да бъдат заети близо 2 000 души.

До края на годината ще започне производството на нови 3 модела, различни от досега обявените автомобил Voleex C10, пикап Steed 5 и високопроходим Hover H5. Те ще са седан Voleex C30, моделът C30r и новият Hover H6.

С това завършва първият етап от инвестицията. По време на втория ще станат факт линия за боядисване и цех за заваряване. През третия ще бъдат привлечени външни подизпълнители от България и Европа. Като ориентировъчен срок за започването на втория етап бяха дадени 2-3 години, а за третия – "ако има интерес”.

Естествено, лентата преряза министър-председателят Бойко Борисов, заедно с собственикът на завода Гриша Ганчев и президентът и изпълнителен директор на Great Wall Motor г-жа Ван Фън Ин.

Автомобили Great Wall made in Bulgaria


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 8384 пъти.

Начало /  / Откриха завода за автомобили Great Wall в Ловеч