Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

SunEdison ще изгражда фотоволтаичен парк край Пловдив

SunEdison - фотоволтаичен парк край Пловдив

Американската компания SunEdison, която е глобален доставчик на услуги, свързани със слънчева енергия, планира да изгради фотоволтаичен парк с мощност 60.4 мегавата в с. Караджалово, Пловдивско. Това стана ясно от публикувано съобщение на сайта на Международната финансова корпорация (МФК), която ще финансира част от проекта.

Стойността на фотоволтаичната централа ще е 181.4 млн. евро, от които 90 милиона евро ще бъдат осигурени под формата на кредит от МФК.

В края на 2011 г. представители на SunEdison са се срещали с кмета на община Първомай и с представители на Българската фотоволтаична асоциация, Регионалния инспекторат по околна среда и води и екологичната организация „Зелени Балкани”. Фирмите, които ще извършат изграждането на парка са Sienit и ABB.

Фотоволтаичният парк ще заема площ около 100 хектара - 1кв. километър. Проектът предвижда цялото произведено електричество да бъде продавано на НЕК.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 6498 пъти.

Начало /  / SunEdison ще изгражда фотоволтаичен парк край Пловдив