Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

„Соларни Балкани 2012”

„Соларни Балкани 2012” - 28 и 30 март в София

Форумът за бизнес и инвестиции „Соларни Балкани 2012” ще се проведе за втори път в София между 28 и 30 март

Форумът се организира от Българската Фотоволтаична Асоциация и Solar PV Consulting (Белгия). Той ще се проведе за втора поредна година между 28 и 30 март 2012г., по време на международното изложение „Възобновяема енергия и енергийна ефективност” в Зала 4 на Интер Експо Център, гр. София.

През 2011 г. събитието "Соларни Балкани", което събра над 200 посетители от 42 страни и привлече повече от 36 000 зрители по целия свят, се превърна в платформа за обмен между световната соларна индустрия, финансовата общност, инвеститорите както на международно ниво, така и от балканския регион.

Конференцията ще се фокусира върху развитието на фотоволтаиката на Балканите, като тази година акцент ще бъде поставен върху водещите пазари в региона - България, Гърция, Румъния и Турция. Форумът ще събере на едно място представители на държавни институции, национални асоциации, индустрията, бизнес мениджъри от соларния сектор в балканските страни.

Събитието ще отличи практически аспекти от финансирането и разработването на проекти, като създаде връзка между инвеститорите и индустрията, надхвърляйки възможностите за бизнес обмен и контакти от миналата година.

Форумът ще бъде открит от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Повече информация на: www.bpva.org


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 5432 пъти.

Начало /  / „Соларни Балкани 2012”