Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

3-мегаватов соларен парк строят край с. Шишманци

3-мегаватов соларен парк строят край с. Шишманци

До един месец на територията на бившия стоманолеярен завод в с. Шишманци край Пловдив ще бъде изградена фотоволтаична централа с инсталирана мощност от 3 мегавата. Това е първата инвестиция в България на италианската компания Urmet Group с амбицията да развива ВЕИ проекти у нас, съобщи.

"Изграждането на соларния парк стартира преди 5 месеца и се простира върху 57 дка изоставена индустриална площадка и по този начин не похабяваме земеделски земи", съобщи Анжело Фиволи, регионален мениджър за Източна Европа. Той обясни, че имат договор с EVN България за изкупуване на зелената енергия, която ще може да захранва около 3500 семейства в продължение на 20 години. Инвестицията е 6,5 млн. евро. Партньор е водещият китайски производител на соларни панели ZNSHINE SOLAR.

"В момента проучваме българския Закон за производство на енергия от ВЕИ и ако се окаже, че създава благоприятни условия, ще построим наше предприятие тук с капацитет от 25 мегавата", заяви собственикът на компанията Киара Уанг. Част от сътрудничеството на Urmet и ZNSHINE SOLAR е безвъзмездното изграждане на автономни фотоволтаични централи на 5-6 пловдивски детски градини и училища. За соларния парк и бъдещите си инвестиции в България Urmet регистрира дъщерно дружество с акционери Комето Феручо, собственик на холдинга, Анжело Фиволи, Стефан Ралчев и Стойчо Андреев. Основаната през 1937 г. Urmet Group е с лидерски позиции в телекомуникационния пазар и производството на системи за сигурност и ВЕИ с около 2200 служители и оборот от 300 млнл. евро. Чрез българското си дружество компанията планира през следващата година да вдигне своя производствена база в района на Пловдив.

Източник: www.publics.bg


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 5535 пъти.

Начало /  / 3-мегаватов соларен парк строят край с. Шишманци