Tuesday, 24-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Новата директива за енергийна ефективност е публикувана в Eur-Lex

Новата директива за енергийна ефективност е публикувана в Eur-Lex

Някои от предложените мерки в документа са свързани с нови изисквания за енергийните компании да намалят продажбите на енергия с 1.5% годишно.

Новата Европейска директива за енергийна ефективност 2012/27/EU беше публикувана днес в официалния журнал на Европейския съюз. Тя беше гласувана от Европейския парламент и одобрена от Европейския съвет на 25 октомври 2012 г. и изменя директиви 2009/125/EC и 2010/30/EU и заменя директиви 2004/8/EC и 2006/32/EC.

Новата директива за енергийна ефективност е част от промените в политиката на ЕС, свързани с изпълнението на целите 20/20/20 за намаляване на парниковите газове, подкрепа за възобновяемите енергийни източници и биогоривата и за подобряване на енергийната ефективност до 2020 г.

Някои от предложените мерки в документа са свързани с нови изисквания за енергийните компании да намалят продажбите на енергия с 1.5% годишно чрез подобрени отоплителни системи, нови дограми и изолирани покриви. Публичният сектор трябва да обновява по 3% от сградите, които притежава или наема след юли 2015 г. Също така, всяка страна-членка трябва да изготви пътна карта за подобряване енергийната ефективност на търговски, обществени и частни сгради до 2050 г. Директивата предвижда и енергийни одити за големите компании.

Всяка страна членка трябва да предостави национални индикативни цели до април 2013 г. След това Европейската комисия ще ги оцени и ако са недостатъчни за постигане на целта до 2020 г., ще се наложи преразглеждане на плановете. През първата половина на 2014 г. ЕК ще направи преглед на процеса и ще подготви допълнителни действия, ако е нужно. Ако ЕС изостава от целите, ЕК може да предложи допълнителни законодателни мерки.

Пълният текст на Европейската директива за енергийна ефективност 2012/27/EU е публикуван на сайта Eur-Lex.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 4877 пъти.

Начало /  / Новата директива за енергийна ефективност е публикувана в Eur-Lex