Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

BA подготвя “екологично оптимизирани” трансатлантически полети

BA подготвя “екологично оптимизирани” трансатлантически полети

 

British Airways ще въведе 60 „екологично оптимизирани“ трансатлантическите полети това лято с цел намаляване на разхода на гориво и оптимизиране на ефективността.

Доставчикът на услуги за въздушното движение NATS посочи, че това означава по-гладко излитане и кацане, както и по-преки пътища. По този начин ще се спестяват по половин тон гориво на полет- еквивалентни на 1,6 тона CO2 на полет.

Първият полет в рамките на така наречената „Програма топ-поле“ се случи в края на май между летище Хийтроу и Канада, след шест седмици работа по симулации в кокпита.

Програмата се реализира по проекта SESAR, техническия и оперативен елемент на инициативата за Единно европейско небе на Европейската общност, която има за цел да модернизира и хармонизира системи за управление на въздушния трафик в цяла Европа.

Тестът ще позволи на NATS, BA и партньорите им – канадската служба по въздушен контрол NAVCANADA, Airbus Prosky, Boeing, Barco Orthogon и Ирландкста въздухоплавателна агенция да преразгледат осъществимостта, ползите и скалируемостта на концепцията.

„Еднократните тестове… вече са доказали нивото на ползите, които могат да се постигнат, но изолирано, а сегашните по-мащабни проучвания са вълнуваща възможност да разгледаме как да приложим тези идеи в многократни полети в реалния живот,“ каза ръководителят на проекта от NATS Джо Бейкър.

 Източик: http://www.greentech.bg/

 
Тази страница е видяна 1061 пъти.

Начало /  / BA подготвя “екологично оптимизирани” трансатлантически полети