Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

BA подготвя “екологично оптимизирани” трансатлантически полети

BA подготвя “екологично оптимизирани” трансатлантически полети

 

British Airways ще въведе 60 „екологично оптимизирани“ трансатлантическите полети това лято с цел намаляване на разхода на гориво и оптимизиране на ефективността.

Доставчикът на услуги за въздушното движение NATS посочи, че това означава по-гладко излитане и кацане, както и по-преки пътища. По този начин ще се спестяват по половин тон гориво на полет- еквивалентни на 1,6 тона CO2 на полет.

Първият полет в рамките на така наречената „Програма топ-поле“ се случи в края на май между летище Хийтроу и Канада, след шест седмици работа по симулации в кокпита.

Програмата се реализира по проекта SESAR, техническия и оперативен елемент на инициативата за Единно европейско небе на Европейската общност, която има за цел да модернизира и хармонизира системи за управление на въздушния трафик в цяла Европа.

Тестът ще позволи на NATS, BA и партньорите им – канадската служба по въздушен контрол NAVCANADA, Airbus Prosky, Boeing, Barco Orthogon и Ирландкста въздухоплавателна агенция да преразгледат осъществимостта, ползите и скалируемостта на концепцията.

„Еднократните тестове… вече са доказали нивото на ползите, които могат да се постигнат, но изолирано, а сегашните по-мащабни проучвания са вълнуваща възможност да разгледаме как да приложим тези идеи в многократни полети в реалния живот,“ каза ръководителят на проекта от NATS Джо Бейкър.

 Източик: http://www.greentech.bg/

 
Тази страница е видяна 985 пъти.

Начало /  / BA подготвя “екологично оптимизирани” трансатлантически полети