Monday, 11-12-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


ddx8gu8b, 2017-12-11
wh0cd37206 cephalexin sildenafil citrate tablets xenical diet pills
m6tqfida, 2017-12-11
wh0cd520802 buy advair diskus buy levaquin
ta3so3x7, 2017-12-10
wh0cd2938782 mobic tablets viag ventolin on line Buy Cialis Online With Mastercard tretinoin gel 0. 05 Generic Clozaril

Перу осигурява безплатна слънчева енергия за своите 2 милиона бедни граждани

Перу осигурява безплатна слънчева енергия за своите 2 милиона бедни граждани

 

Управата в Перу се опитва да осигури безплатна електроенергия за своите над 2 милиона най-бедните граждани чрез… енергия от слънцето.

Министърът на енергетиката и минното дело Хорхе Мерино заяви, че Националната програма з фотоволтаична електрификация на домакинствата ще осигури електричество на бедните домакинства чрез инсталирането на фотоволтаични панели.

Първата част на програмата има за цел да предостави слънчеви системи за 500 000 крайно бедни домакинства в области, които нямат дори и минимален достъп до електрическата мрежа. Не е изненадващо, че това е огромна възможност за местните соларни инсталатори и Мерино заяви, че търгът за договора ще бъде открит по-късно тази година.

Проектът е започнат за първи път в Контумаса – провинция в североизточната област на Кахамарка, където са инсталирани 1601 слънчеви панела. Енергийният министър заяви, че когато проектът бъде завършен, схемата ще позволи 95% от Перу да има достъп до електричество – до края на 2016.

В интервю за Herald Tribune – Латинска Америка Мерино коментира, че „тази програма е насочена към най-бедните хора – тези, които нямат достъп до електрическо осветление и все още използват газени лампи и харчат и без друго оскъдните си средства да плащат за горива, които вредят на здравето им.“

 

 Източник: http://www.greentech.bg/?p=43458

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3462 пъти.

Начало /  / Перу осигурява безплатна слънчева енергия за своите 2 милиона бедни граждани