Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Исландският Интеркънектор би могъл да подложи на изпитание Английския офшорен вятър.

Исландският Интеркънектор би могъл да подложи на изпитание Английския офшорен вятър.

Исландия бе могла да осигури възобновяемо електричество към Великобритания по-евтино от офшорния вятър, след объждане на плановете между двете правителства.

Плановете включват изграждането на 1000км подводен кабел, който ще бъде най-дългият кабел в света, с капацитет от 1 ГВ. Проектът се оценява на около 4 билиона лири.

Ако проектът издържи икономически и изчисти политическите пречки, би могъл да започне да функционира пред 2022г.

Исландия се радва на едни от най-ниските цени на електричество е Европа, 99% от които се дължат на водноелектическите и геотремалните източници.

Изпълнителният директор на Националната Енергийна Администрация на Исландия казва, че интеркънекторът би могъл да осигури енергия на Великобритания с 60-70% по-малко, от цената на офшорния вятър.

За да постигне тази възможност, исландското правителсвто трябва да убеди гражданите си, че проектът ще ги облагодететвста. Исландия търси политически насоки от Великобритания, как могат да се възползват от дългосрочни възобновяеми енергийни договори.

Източник: http://www.ventilaciq.com/page.php?n=205863&SiteID=846

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3299 пъти.

Начало /  / Исландският Интеркънектор би могъл да подложи на изпитание Английския офшорен вятър.