Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Бостън е обявен за най-енергоспестяващият град в САЩ

Бостън е обявен за най-енергоспестяващият град в САЩ

Градовете в Сащ въвеждат редица нови правила, с които да насърчат изграждането на енергоспестяващите сгради и лидер в новата класация е Бостън.

Според Американският съвет за енергийно ефективна икономика, градът на източното крайбрежие отбелязва 76.75 от общо 100 точки от скалата създадена от организацията.

Американските градове се оценяваха за въвеждане на енергоспестяващи инициативи. Портланд, Сан Франсиско, Ню Йорк, Сиател и Оустин бяха високо похлавени за техните усилия, с резултат повече от 60 точки.

След обявяването на класацията, Томас Мерино, кметът на Бостън каза: „ Винаги съм вярвал, че кметовете имат отговорността да подтикват намалянето на емисиите от парникови газове."

През 2009г., той ръководеше начинанието - "Обновяването на Бостън", което целеше да намали потреблението на електроенергия в града и да намали парниковите газове с повече от 70%.

Източник: http://www.ventilaciq.com/page.php?n=206499&SiteID=846

 

 

 

 

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3298 пъти.

Начало /  / Бостън е обявен за най-енергоспестяващият град в САЩ