Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Прозорци RapidVent могат да подобрят вентилацията в училищата

Прозорци RapidVent могат да подобрят вентилацията в училищата

Тестове на нов тип прозорец показват, че той може значително да подобри качеството на въздуха и естествената вентилация.

Прозорецът RapidVent, разработен от Английски дизайнери, разполага с мрежа от перфорирана неръждаема стомана, която позволява на чистия въдух да преминава през нея, но в същото време да предотвратява навлизането на насекоми в помещението, както и изхвърлянеето на предмени навън.

RapidVent може да доведе до значителни икономии на средсвта, за големи сгради като училища и болници, където е жизненоважно да се намали потреблението на енергия.

В резултат на други резултати от изпитването на продукта се предполага, че той ще спести до 120 паунда на класна стая годишно, чрез намаляване на потреблението на енергия.

Източник: http://www.ventilaciq.com/page.php?n=208966&SiteID=846

 

 

 

 
Тази страница е видяна 2112 пъти.

Начало / Прозорци RapidVent могат да подобрят вентилацията в училищата