Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Дайкин Европа отпразнува своята четиредесета годишнина

Дайкин Европа отпразнува своята четиредесета годишнина

Преди 40 години Дайкин отвори свой европейски офис в Остенде, Белгия. От 1973г. Курортният град служи като ключов център за международни дейности на японския специалист за контрол на климата.

От Остенде, Daikin Europe N.V. обслужва Европейския пазар, Африка и Средния Изток. Офисите са се разрастнали като важно място за проучване, развитие и производство, създаване на иноваторски продукти, което дава възможност на Дайкин да отговаря на нуждите на новия пазар и да подсили своята по-нататъшка koнкурентоспособност.
Дайкин Европа е станал водещ участник на Европейския пазар за контрол на климата. В същото време, компанията успешно се е утвърдила в икономическия живот в област Остенде. Дайкин Европа има около 1600 служители в Белгия, 1500 работещи в Остенде и 100 в Брюксел. Производството на Остенде в момента е едно от най-напредналите в своята област.
Производството разпръснато на място, с площ над 150000 кв.м. главно е съсредоточено върху развитието на отоплителните и охладителни системи за домашна, рекламна и индустриална употреба.
Освен Остенде, Daikin Europe N.V. има други производсвени центрове в Пилзен и Бърно (Чехия), Милан (Италия), Гюглинген (Германия), Крамлингтън (Великобритания) и Хендек (Турция). Общият брой на работещите за Daikin Europe Group е около 5400 човека, които през миналата година отчитат оборот от € 1.85bn. Това означава, че Daikin Europe N.V. доставя 20,1% от общия оборот на Дайкин.

Източник: http://www.климатизация.net/дайкин-европа-отпразнува-своята-чети/

 

 

 
Тази страница е видяна 3556 пъти.

Начало /  / Дайкин Европа отпразнува своята четиредесета годишнина