Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Изследователски проект за слънчева енергия

 	 Изследователски проект за слънчева енергия

Учени водят тригодишен изледователски проект за потенциалните разходи и ползи от слънчевата енергия във Велокобритания.

Екипът на университета Лаугбороу сеприсъединява към експерти от колежа ИмпериалвЛондон и компанията за въздушно картографиране, Bluesky, за да разбере как соларното PV (photovoltaic)поколение в Обединеното кралство варира в отделните райони, както и какви условия на околната среда могат да повлияят на произодителността.

Изледването ще открие колко са слънчевите панели, къде са и колко енергия произвеждат и как ще се интегрира в националната мрежа.

Професор Ралф Готтслаг, д-р  Пол Роулей и д-р Том Бетс, от университетския център за възобновяеми енергийни системи, оглавяват проект, наречен PV2025.

Проектът е основан със субсидия 1 милион паунда от Съвета за научни изследвания на инженерните и физически науки. В края на 2011г., имаше 230 000 соларни проекта във  Великобритания. От февруари 2012г. инсталираният капацитет е достигнал 1 000MW.

Още на: http://ventilacia.bg/page.php?n=212360&SiteID=846
Тази страница е видяна 2383 пъти.

Начало /  /  Изследователски проект за слънчева енергия