Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Великобритания се готви за преминаването към пластмасови банкноти

Великобритания се готви за преминаването към пластмасови банкноти

Банката на Англия (BoE) се очаква да обяви днес дали ще се отърве от хартиените банкноти в полза на пластмасовите. Решението ще е резултат от програма за обществено допитване по въпроса.

Ако страната реши да приложи пластмасовите банкноти, тя ще се озове по стъпките на над 20 други държави, включително Австралия и Канада, където се използват пластмасови банкноти.

Полимерните банкноти се славят като трудни за фалшифициране. Освен това обаче те са и по-екологични от сега използваните банкноти от памучна хартия, твърди банката. Те са по-трайни и остават чисти за по-дълго време, защото материалът е по-устойчив на прах и влага.

Полимерните банкноти се правят от прозрачна пластмаса, тънка като филм, върху който се нанасят пластовете мастило, за да може пластината да носи всички символи и образин а традиционната банкнота.

Още по темата на: http://www.greentech.bg/?p=48573
Тази страница е видяна 2548 пъти.

Начало /  / Великобритания се готви за преминаването към пластмасови банкноти