Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Естествена вентилационна система във Великобритания

 	 Естествена вентилационна система във Великобритания

Когато се изгражда търговска сграда, собствениците им трябва да помисля върху това, как тя ще се отрази на хората в нея. Инфраструктурата на сградата може да бъде специално изградена за да подобри както комфорта, така и да се фокусира върху обитаващите  сградата.

Все по-популярен начин за постигане на това е чрез изпълнението на акустично звукова естествена вентилационна система.

 Естествената вентилационна система може да осигури по-добро качество на подавания въздух. Тези устойчиви технологии са много популярни в сгради, като училища и университети, но

тази система не се ограничава само с приложение в учебни заведения, тъй като много фирми също използват този вид вентилация за да подсигурят повече комфорт чрез подаването на свеж въздух. Например, сграда в Манчестър има вентилационна система , която да създаде по-добра  работна среда е своите 17 етажа.

Такива устойчиви системи са предназначени да намалят  шума от вентилацията. Това означава, че търговските сгради в оживените градове,  не трябва да се безпокоят от външния шум, който разсейва служиелите им.

Не само, че този подход подобрява благосъстоянието на служителите, но и драстично намалява енергийните разходи на големите търговски сгради.

Още информация на: http://www.maksoft.net/page.php?n=213049&SiteID=846
Тази страница е видяна 2354 пъти.

Начало /  /  Естествена вентилационна система във Великобритания