Sunday, 22-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Мобилни климатици

Мобилни климатици

Мобилните климатици са уникални с качеството си да могат да бъдат лесно премествани от едно помещение в друго, както и да бъдат безпроблемно транспортирани на дълги разстояния.

 
Мобилните климатици имат аспирационна тръба, която трябва да бъде изведена извън помещението за правилната работа на климатика, но не се изисква сложен монтаж като на останалите видове климатици.

Повечето мобилни климатици се продават с вентилационен комплект, които благодарение на променящата си големина може лесно да бъде монтиран на всеки един прозорец, след което аспирационната тръба се захваща за вентилационния комплект посредством бърза сглобка и мобилният климатик е готов за употреба.

Повечето мобилните климатици са снабдени с колелца за лесното му преместване. Топлата и студената страна на мобилния климатик са разположени в един корпус, като топлината се извежда навън благодарение на аспирационната тръба. Както всичко останали климатици, мобилните също кондензират влагата от въздуха, като най-често тя се събира във воден резервоар, който трябва периодично да се изпразва.

Някои модели предлагат възможност за отвеждане на конденза посредством удобна дренажна система. Поради обстоятелството, че „двете тела" са в един корпус, за охлаждане на топлообменника се използва въздуха от помещението, който в последствие се извежда навън и в помещението се създава отрицателно налягане в следствие на което навлиза нов въздух. Количеството навлязъл въздух е равно на изведения от мобилния климатик навън затоплен въздух. Същевременно климатизирането на навлезлия въздух изисква допълнителна работа на климатика.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 14156 пъти.

Начало /  /  / Мобилни климатици