Friday, 24-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


meqnvwlw, 2017-11-23
wh0cd37206 generic singulair generic seroquel buy generic propecia allopurinol online generic crestor canada MOTRIN 800 advair visit your url...
cnzfy8hf, 2017-11-23
wh0cd2938782 ampicillin 500mg augmentin 250 glucophage xr Lisinopril Generic diclofenac 75 mg buy amitriptyline finasteride atenolol cheap lipitor...
b3atdt0x, 2017-11-23
wh0cd1033249 Order Amoxicillin generic lipitor generic nexium

Мобилни климатици

Мобилни климатици

Мобилните климатици са уникални с качеството си да могат да бъдат лесно премествани от едно помещение в друго, както и да бъдат безпроблемно транспортирани на дълги разстояния.

 
Мобилните климатици имат аспирационна тръба, която трябва да бъде изведена извън помещението за правилната работа на климатика, но не се изисква сложен монтаж като на останалите видове климатици.

Повечето мобилни климатици се продават с вентилационен комплект, които благодарение на променящата си големина може лесно да бъде монтиран на всеки един прозорец, след което аспирационната тръба се захваща за вентилационния комплект посредством бърза сглобка и мобилният климатик е готов за употреба.

Повечето мобилните климатици са снабдени с колелца за лесното му преместване. Топлата и студената страна на мобилния климатик са разположени в един корпус, като топлината се извежда навън благодарение на аспирационната тръба. Както всичко останали климатици, мобилните също кондензират влагата от въздуха, като най-често тя се събира във воден резервоар, който трябва периодично да се изпразва.

Някои модели предлагат възможност за отвеждане на конденза посредством удобна дренажна система. Поради обстоятелството, че „двете тела" са в един корпус, за охлаждане на топлообменника се използва въздуха от помещението, който в последствие се извежда навън и в помещението се създава отрицателно налягане в следствие на което навлиза нов въздух. Количеството навлязъл въздух е равно на изведения от мобилния климатик навън затоплен въздух. Същевременно климатизирането на навлезлия въздух изисква допълнителна работа на климатика.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 13831 пъти.

Начало /  /  / Мобилни климатици