Thursday, 26-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Прозоречни климатици

Прозоречния климатик представлява компактен агрегат. Компресорът и кондензаторът са разположени в задната част на агрегата, която се намира извън помещението. Изпарителят и вентилаторът са поместени в предната част (вътрешната) и са монтирани в помещението.

 Прозоречните климатици се монтират в отвор на неотваряем прозорец или в специално направен отвор във външната стена, наклонени под ъгъл от 3 градуса към пода на помещението. За монтажа им се използва плъзгащо шаси тип "шейна".

Корпусът на климатика е със специално метално покритие, което го предпазва от корозия и натрупване на прах. Стоманеният капак му придава устойчивост срещу натоварвания.

Зад предния панел на конвекторно-изпарителната част е монтиран високоефективен въздушен филтър, който пречиства обработения въздух. Броят и видът на филтрите са различни за всеки модел. Чрез регулиране на предната решетка може да се осигури подаването на въздушната струя в четири посоки.

Климатика се настройва механично или дистанционно. Така се избират желаните параметри на въздуха в помещението, които се поддържат. В зависимост от предназначението климатизаторите могат да работят в няколко режима - охлаждане, отопление, автоматичен режим, изсушаване и вентилация. Охладителната му мощност е от 1 до 5 kW.

Отоплението се осъществява с електрически нагревател или чрез термопомпа (като се оползотворява топлината на външния въздух). С термопомпеният режим на отопление се избягва необходимостта от отоплителна инсталация в сградата. Освен това се увеличава топлинният коефицент на полезно действие на системата. Функционалният дизайн на прозоречните климатици и лесният им монтаж ги правят подходящи за всеки дом и офис.

 Прозоречни климатициТази страница е видяна 12546 пъти.

Начало /  /  / Прозоречни климатици