Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

РИОСВ-Плевен ще проверява специалистите по хладилни инсталации

ИНТЕРЕСНИ   ФАКТИ -

Експерти на РИОСВ- Плевен ще проверяват дали специалистите по ремонт, поддръжка и сервиз на хладилни инсталации притежават документ за тази дейност, съобщиха от пресцентъра на инспекцията. Изискването е във връзка с поетите от страната ангажименти по Монреалския протокол, Виенската конвенция и регламентите на Европейската общност относно контрола на някои флуорирани парникови газови и вещества, които нарушават озоновия слой.


Разрешителното за опериране с хладилни инсталации се получава чрез Българската браншова камара. При липса на такъв документ, нарушителите могат да бъдат наказани от 500 до 1 000 лева, уточниха от инспекцията.

Според новите разпоредби е въведено и диференцирането на инсталации, съдържащи хладилни агенти на три групи, в зависимост от тяхното количество.

Хладилните специалисти са задължени да извършват проверки за херметичност на инсталациите по четири пъти в годината. Резултатите от този мониторинг се отразяват задължително в дневник, на базата на който се представя годишен отчет в РИОСВ.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 6017 пъти.

Начало /  /  / РИОСВ-Плевен ще проверява специалистите по хладилни инсталации