Monday, 20-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


az2de0wr, 2017-11-20
wh0cd1516845 prednisolone Prednisolone http://prednisolone02. us. org vardenafil hcl 20mg vardenafil hcl 20mg http://vardenafil02. us. com albuterol...
gjbxvbmp, 2017-11-20
wh0cd1033249 cipro Cipro http://cipro02. us. com prednisone over the counter prednisone prices http://prednisone03. us. org Tadalafil tadalafil 5 mg...
1ptj7re1, 2017-11-19
wh0cd2967633 buy clomid stromectol citalopram citalopram clindamycin hcl 300 mg lisinopril prinivil zestril

САЩ ще се готвят за промени в климата

ИНТЕРЕСНИ   ФАКТИ -

Администрацията на президента на САЩ Барак Обама предупреди, че страната трябва да се подготви за неизбежните климатични промени, които ще имат голямо влияние върху земеделието, индустрията, развлеченията и правителствените услуги, предаде Ройтерс.


"Колкото и да се опитваме да го избегнем, несъмнено ще има промени в нашия климат, които ще имат опустошителен, много значителен ефект върху всички сектори, от развлеченията до индустрията и от бизнеса до земеделието", каза министърът на търговията Гари Локе.


Необходима е нова Национална служба по климата, натоварена да прави подробни национални и регионални прогнози, за да помага на гражданите, компаниите и всички нива на правителството, за да подготвят планове, заяви министърът пред Сената. "Трябва да разберем какво се очаква", подчерта той: "Толкова много хора ще зависят от тази информация за инвестициите си".


Ако Конгресът приеме законодателството, необходимо, за да намали количеството на парниковите газове, количеството на газовете в атмосферата е достатъчно, за да продължи планетата да се затопля с десетилетия, заяви Джон Холдрън – директор на отдела на Белия дом за научната и технологична политика. "Не е достатъчно да се фокусираме върху предотвратяването", каза той: "Трябва да сме готови за адаптиране към това, което се случи". Това означава засилване на изследванията за устойчиви на суша и жеги посеви, планове за покачването на морското равнище в крайбрежните райони и подготвяне за разпространението на тропически болести, обяснява БГНЕС. “Никой не знае със сигурност колко резки ще станат климатичните промени”, подчерта Холдрън.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3688 пъти.

Начало /  /  / САЩ ще се готвят за промени в климата