Friday, 20-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

САЩ ще се готвят за промени в климата

ИНТЕРЕСНИ   ФАКТИ -

Администрацията на президента на САЩ Барак Обама предупреди, че страната трябва да се подготви за неизбежните климатични промени, които ще имат голямо влияние върху земеделието, индустрията, развлеченията и правителствените услуги, предаде Ройтерс.


"Колкото и да се опитваме да го избегнем, несъмнено ще има промени в нашия климат, които ще имат опустошителен, много значителен ефект върху всички сектори, от развлеченията до индустрията и от бизнеса до земеделието", каза министърът на търговията Гари Локе.


Необходима е нова Национална служба по климата, натоварена да прави подробни национални и регионални прогнози, за да помага на гражданите, компаниите и всички нива на правителството, за да подготвят планове, заяви министърът пред Сената. "Трябва да разберем какво се очаква", подчерта той: "Толкова много хора ще зависят от тази информация за инвестициите си".


Ако Конгресът приеме законодателството, необходимо, за да намали количеството на парниковите газове, количеството на газовете в атмосферата е достатъчно, за да продължи планетата да се затопля с десетилетия, заяви Джон Холдрън – директор на отдела на Белия дом за научната и технологична политика. "Не е достатъчно да се фокусираме върху предотвратяването", каза той: "Трябва да сме готови за адаптиране към това, което се случи". Това означава засилване на изследванията за устойчиви на суша и жеги посеви, планове за покачването на морското равнище в крайбрежните райони и подготвяне за разпространението на тропически болести, обяснява БГНЕС. “Никой не знае със сигурност колко резки ще станат климатичните промени”, подчерта Холдрън.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3898 пъти.

Начало /  /  / САЩ ще се готвят за промени в климата