Friday, 24-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


meqnvwlw, 2017-11-23
wh0cd37206 generic singulair generic seroquel buy generic propecia allopurinol online generic crestor canada MOTRIN 800 advair visit your url...
cnzfy8hf, 2017-11-23
wh0cd2938782 ampicillin 500mg augmentin 250 glucophage xr Lisinopril Generic diclofenac 75 mg buy amitriptyline finasteride atenolol cheap lipitor...
b3atdt0x, 2017-11-23
wh0cd1033249 Order Amoxicillin generic lipitor generic nexium

Климатици канален тип

Видове сплит системи - Климатици

Климатиците канален тип биват 2 вида. С нагнетателни въздуховоди и решетки и с нагнетателни и смукателни въздуховоди и решетки.

- Климатиците с нагнетателни въздуховоди и решетки се монтират между същинския и окачения таван, където се разполагат и въздухопровидите.

Въздухът в помещението се засмуква през декоративна решетка и обработен се подава посредством въздухопроводи през нагнетателните решетки. Има възможност да се подава до 30% външен и до 70% рециркулационен въздух. Дължината на въздухопровод с диаметър 200 мм е възможно да достигне 20м.

За отвеждане на конденза под изпарителя е монтирана високонапорна кондензна помпа. Свързването на двата агрегата и монтирането на външното тяло се извършва, като останалите сплит системи.

С този тип климатици може да се климатизира едно голямо помещение, като салон, чакалня и др. с едно вътрешно тяло. Малката им височина ги прави удобни за монтиране в ниски окачени тавани.

- Климатиците канален тип с нагнетателни и смукателни въздуховоди и решетки са сплит система с термопомпен режим. Имат възможност да обработват до 100% рециркулационен въздух.

Използват се при голямо хоризонтално разстояние между вътрешното и външното климатично тяло- до 30м. и вертикално отклонение до 15 м.

Вътрешното тяло се монтира между окачения таван и същинския. Смукателната решетка не се вижда, за това е предвиден отвор за почистване на филтрите. Този тип климатици могат да климатизират от 3 до 6 помещения с едно вътрешно тяло посредством въздухопроводи със смукателни и нагнетателни решетки.

Мощността им е от 5 до 25 KW. Необходимите параметри се поддържат във всяко обслужвано помещение.
Тази страница е видяна 5125 пъти.

Начало /  /  /  / Климатици канален тип