Thursday, 26-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Мултисплит системи до 10 вътрешни тела

Климатизация - Мултисплит системи до 10 вътрешни тела

Към един външен агрегат е възможно свързването на максимум 10 вътрешни тела.

Вътрешните тела могат да бъдат от различен тип и мощност и се управляват напълно самостоятелно в зависимост от потребностите на съответното помещение.

Особености:

- Връзката между външния агрегат и вътрешните тела става посредством "разпределител" на хладилния агент, до който от външното тяло стигат 2 тръби (входяща и изходяща), а от него се захранват всички вътрешни тела.


- Намалено ниво на шум в помещението в сравнение със системи VRV, благодарение на използването на разпределител, съдържащ регулиращите вентили.


- Оптимизиран разход на тръби в сравнение със стандартна система „Multi”, благодарение на разпределителя.


- Дължина на тръбната мрежа до 145 метра.


- Тази нова единица използва модерната технология „PAM Inverter” . Употребата на тази уникална функция подобрява охлаждането и отоплението при намален разход на енергия и минимални нива на шум по време на работа.

 С оглед на това, че производителността на климатизацията е регулирана въз основа на външната температура, настроената вътрешна температура и размери на помещението, разходът на ел.енергия е до 30 % по-нисък, отколкото в случаите на версии, управлявани в система различна от „Inverter”.

РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА ХЛАДИЛЕН АГЕНТ
Тази страница е видяна 4726 пъти.

Начало /  /  / Мултисплит системи до 10 вътрешни тела