Monday, 20-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


az2de0wr, 2017-11-20
wh0cd1516845 prednisolone Prednisolone http://prednisolone02. us. org vardenafil hcl 20mg vardenafil hcl 20mg http://vardenafil02. us. com albuterol...
gjbxvbmp, 2017-11-20
wh0cd1033249 cipro Cipro http://cipro02. us. com prednisone over the counter prednisone prices http://prednisone03. us. org Tadalafil tadalafil 5 mg...
1ptj7re1, 2017-11-19
wh0cd2967633 buy clomid stromectol citalopram citalopram clindamycin hcl 300 mg lisinopril prinivil zestril

Домашния прах и климатика

Домашния прах и климатика

Тъй като по време на работа през вътрешното тяло на вашия климатик непрекъсното преминава въздух от стаята , то съответно след време върху топлообменика на климатика би се задържал известно количество прах.

Поради тази причина, всички съвременни климатици са оборудвани поне с два броя филтри- един за едър и един за фин прах. Това е голямо предимство особенно ако имате някакъв вид алергия към прах- вашия климатик непрекъснато ще го отнема от стаята. За съжаление тези филтри не са вечни и трябва да се почистват от време на време,като честотата на почистване силно варира.

Самото почистване е доста лесно в повечето случаи- особенно ако при монтажа на климатика сте избрали лесно достъпно място на вътрешното тяло. В този случай сваляте пластмасовия филтър и го измивате с топла вода и сапун. Филтъра за фин прах трябва да го подмените с нов. Редовното почистване на филтрите на вашия климатик спомага също и за неговата оптимална работа. Това е така, защото ако филтрите са прекалено мръсни,многото прах ще се полепи по топлообменника и този прах ще наруши проектирания топлообмен. Като краен ефект ще се появи затруднение при отопление или охлаждане, в зависимост от режима, в който работи самия климатик.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 4562 пъти.

Начало /  /  / Домашния прах и климатика