Monday, 20-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


az2de0wr, 2017-11-20
wh0cd1516845 prednisolone Prednisolone http://prednisolone02. us. org vardenafil hcl 20mg vardenafil hcl 20mg http://vardenafil02. us. com albuterol...
gjbxvbmp, 2017-11-20
wh0cd1033249 cipro Cipro http://cipro02. us. com prednisone over the counter prednisone prices http://prednisone03. us. org Tadalafil tadalafil 5 mg...
1ptj7re1, 2017-11-19
wh0cd2967633 buy clomid stromectol citalopram citalopram clindamycin hcl 300 mg lisinopril prinivil zestril

Климатици DAIKIN

Климатици DAIKIN

Daikin е световен лидер в производството и пазара на жилищна, търговска и промишлена климатична и хладилна техника, с повече от 40% пазарния дял в Япония и добре установено присъствие в Европа, Китай, Югоизточна Азия и Северна Америка. Компанията е единственият производител на климатици в света, който произвежда както собствени компресори така и хладилни агенти. Daikin Industries Ltd e създадена през 1924 г. в Япония и в момента компанията има производствени операции в 11 страни по света и в нея работят около 19 000 души. Годишния оборот на Дайкин е над £ 3 млрд., като бюджета, който влага за проучване и развитие в сферата е над £100 млн. годишно.

Продуктовата гама

Дайкин предлага широка гама от климатични, хладилни продукти и системи за търговски, жилищни и индустриални приложения, чийто производствени предприятия са разположени в Япония, Европа (Белгия, Чехия), Тайланд, Китай и САЩ.
Продуктовата гама на Дайкин включва всички видове сплит и мулти сплит системи, VRV (Системи за централна климатизация), покривни централи, водни и въздушни чилъри, рекуператори, Daikin Altherma (инверторни термопомпи за битово отопление), вентилаторни конвектори на вода, системи за контрол на въздуха на сгради плюс пречистватели на въздуха и пълен комплект на лесно компютъризирано управление и мониторингови системи за контрол. Всички тези системи осигуряват максимална енергийна ефективност, която се постига през целия експлоатационен живот на продукта.

Източник: www.климатицидайкин.net
Тази страница е видяна 4458 пъти.

Начало /  /  / Климатици DAIKIN