Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

България се опасява от нова газова криза

България се опасява от нова газова криза

Брюксел. България, която бе най-тежко засегната от прекратените доставки на газ миналия януари заради спор между Русия и Украйна, предупреди да не се отлагат инфраструктурните работи за засилване на енергийната сигурност, предаде електронното издание „Еурактив".

Българският външен министър Румяна Желева заяви пред журналисти в Брюксел, че нито едно евро не е било получено от Европейската комисия в рамките на сумите, отделени миналото лято за две газови връзки, имащи за цел да намалят зависимостта на страната от руските доставки на природен газ
Връзките са част от „възстановителния план", стартиран от председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу преди преизбирането му на поста. Едната връзка трябва да свърже България с тръбопровод в Гърция, а другата - с румънската мрежа.
В този контекст министър Желева изрази надежда, че отношенията между ЕС и Русия може да бъдат укрепени на днешната среща в Стокхолм. Тя допълни, че наскоро съгласуваният механизъм за предупреждение при газови прекъсвания е стъпка в правилната посока.
„Русия винаги е отзивчива, когато цените на газа са високи. Но когато паднат...те втвърдяват позицията си", каза още министърът.

ИЗТОЧНИК: Информационна агенция "Фокус"


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3665 пъти.

Начало /  /  /  България се опасява от нова газова криза