Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

2.2 км тръби е подменила варненската топлофикация

 -

През летния сезон варненското топлоразпределително дружество е подменило над 2.2 км. тръби от топлопреносната мрежа на града, а инвестициите са на обща стойност над два милиона лева.

Това съобщи днес изпълнителният директор на топлофикационното дружество Франк Женен. Новата детска градина „Делфинче" е първата сграда, която е била присъединена към топлофикационната мрежа на дружеството. Франк Женен обобщи, че през лятото са подменени всички компенсатори по втори магистрален тръбопровод, присъединени са нови обекти, изпълнени са ремонтни работи по поддръжката на производствената централа. Целта е подобряване на енергийната ефективност и намаляване на разходите за поддържане на атрактивна цена на топлинната енергия. През лятото са проведени срещи с близо 9 000 клиенти по време на кампаниите за Битовата гореща вода и „Доверие". Те са били запознати с „Харта на клиента", актуализиране и била клиентската база данни, предложени са преференциални мерки за изплащане на задълженията. „Ще започнем да прилагаме още по-строги мерки за събиранията на вземанията от нередовните платци. След всички усилия, които сме направили, ни ще бъдем още по-твърди по отношение на лошите платци", завърши Франк Женен.

ИЗТОЧНИК: www.news.varna24.bg


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3977 пъти.

Начало /  /  / 2.2 км тръби е подменила варненската топлофикация