Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Климатичните промени водят света към катастрофа

 -

Климатичните промени в света протичат с такава скорост, че еколозите прогнозират повишаване на средната температура на планетата с 6 градуса до края на 21 век, информира читателите си вестник "Индипендънт".

Такова затопляне, което на двата полюса ще надвиши 6 градуса, ще доведе до катастрофални и необратими процеси, като направи големи части от планетата необитаеми и застраши оцеляването на човечеството.

Ако това се случи специалистите предвиждат масово унищожение на почти всички биологични видове и свеждане на човешката цивилизация до малки воюващи за живота си групи. Изключително малък брой видове ще могат да се приспособят към климатичните промени.

Със затоплянето милиарди хора ще се окажат в необитаеми земи, след като тропиците станат твърде горещи, а субтропиците - твърде сухи за отглеждане на земеделски култури. Така пустинните територии ще се разрастват, а Южна Европа ще се превърне в една от необитаемите земи, смятат еколозите.

ИЗТОЧНИК: www.actualno.com

 

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3567 пъти.

Начало /  /  / Климатичните промени водят света към катастрофа