Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Шоколадово Porsche в Холандия

 -

Шоколадово Porsche 911... в Холандия, къде другаде?

Наближават коледните празници, което е доста подходящо време за новаторски идеи.

По този повод от търговско представителство на Porsche са решили да декорират 911 Carrera S като го покрит изцяло с шоколад.

Експериментът се случва в представителство Porsche Centrum Gelderland в Холандия. За пълното покриване на колата са били необходими 144 кг млечен шоколад.

Ако ви притеснява мисълта, че трябва да почистите този 911, то притесненията ви са неоснователни. Всъщност цялата кола е била покрита с фолио, преди да започне шоколадовата процедура.

В крайна сметка трябва да се признае, че окончателната концепция е доста уникална и атрактивна, а в крайна сметка и вкусна.

ИЗТОЧНИК: www.actualno.com


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3069 пъти.

Начало /  / Шоколадово Porsche в Холандия