Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

8 начина мозъкът да работи по-добре

 -

Умът може да бъде трениран и приучен да функционира по-ефективно.  Случвало ли ви се е да забравите да направите нещо важно? Или защо сте влязла в стаята? Или дълго не можете да си спомните номера на собствения си телефон? Или може би ви се е налагало да лепите къде ли не бележки за нещата, които задължително трябва да свършите?
Американски психолози са обединили резултатите от няколко изследвания в областта и дават осем основни правила как човек по-добре да мобилизира работата на мозъка си:

1. Изберете подходящо време за умствено натоварване - паметта на хората на средна възраст по-добре работи сутрин, докато младите запомнят по-лесно и по-добре в средата на деня.

2. Записвайте. Една древна китайска мъдрост гласи:" Даже най-бледото мастило съхранява мислите по-дълго, отколкото най-добрата памет". Водете си дневник, в който отбелязвайте всички за вас важни неща.

3. Стимулирайте паметта си. Последните изследвания показват, че количеството кофеин, съдържащо се в чаша кафе е достатъчно, за да ви помогне да се концентрирате.

4. Изберете си интелектуална професия. Изследвания от Полша са показали, че хората, чието израстване в кариерата зависи от техните интелектуални способности, се стараят да използват паметта си и интелекта си максимално, още повече развивайки ги.


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 4798 пъти.

Начало /  / 8 начина мозъкът да работи по-добре