Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Ще осъдят ядрената програма на Иран

Ще осъдят ядрената програма на Иран -

Световните сили се обединиха в стремежа си ООН отново да осъди ядрената програма на Иран и около искането Техеран да прекрати изграждането на втория си ядрен завод до град Ком, съществуването на който до скоро бе пазено в тайна, предаде АФП.

Великобритания, Фрацния, Германия, САЩ, Русия и Китай представиха нова резолюция срещу Иран, която ще бъде подложена на гласуване в Управителния съвет на Международната агенция за атомна енергия, съобщиха дипломати, пише агенция "Фокус".

Според дипломатите, резолюцията ще бъде одобрена със значително мнозинство. Ако тя бъде одобрена, това ще е първият път от четири години насам, когато Агенцията ще приеме резолюция срещу Иран.

Гласуването ще се състои само ден, след като генералният директор на Агенцията Мохамед ел Барадей заяви, че усилията за установяването на истинността на мирния характер на иранската ядрена програма са навлезли в "задънена улица".

НАТО също гледа съсредоточено към Иран и ядрената му програма. Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен заяви в Берлин, че ако Иран се сдобие с ядрено оръжие, Алиансът ще защити териториите и населението на страните-членки със система за противоракетна отбрана.

ИЗТОЧНИК: ACTUALNO.COM


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3816 пъти.

Начало /  /  / Ще осъдят ядрената програма на Иран