Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Ще се строи ли атомна централа в Сърбия

Ще се строи ли атомна централа в Сърбия -

Белград. Руският посланик в Сърбия Александър Конузин твърди, че правителствата на Русия и Сърбия водят сериозни разговори за строежа на атомна електроцентрала в Сърбия, а министерството на енергетиката казва, че този въпрос не се обмисля, пише днес сръбският вестник „Глас явности".

Според специалисти в областта на енергетиката изграждането на атомна централа в Сърбия не е в интерес на страната. Проблемът не е най-вече за околната среда, а финансирането на ВЕЦ „Джердап 3", с който Сърбия може да добива повече енергия, отколкото с атомната централа. И именно с този проект Сърбия ще стане лидер в региона по производство на електроенергия, като ще може да влияе на цените на тока, твърдят специалисти.

От друга страна, относно атомната централа може да има политически интереси, руски интереси, от които Сърбия ще има само вреди и ще стане като Иран.

От министерството на енергетиката твърдят, че в стратегията за енергийно развитие до 2015 г. не е заложено изграждането на атомна централа. Освен това съществува действащ акт, забраняващ изграждане на такъв обект.

Впрочем от деня на решението за построяване на атомна централа до началото на строителните действия са необходими между 10 и 12 години, пише изданието.

ИЗТОЧНИК: Информационна агенция "Фокус"


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 5458 пъти.

Начало /  /  / Ще се строи ли атомна централа в Сърбия