Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Пестим енергия с магическа кутия за готвене

Пестим енергия с магическа кутия за готвене -

75 процента енергия и около 2 часа време на ден ще спести всяко домакинство с новата т. нар. „магическа" кутия за готвене. Това съобщи авторът на изобретението Пламен Божилов на официалното му представяне.

Уредът се смята за изобретението на годината за енергийна ефективност.

В магическата кутия за готвене магия няма. Тя е направена от рециклирана хартия, трае за цял живот и действа на основата на отдавна известни природни закони. Изработена е за осем месеца и тежи 2 килограма.

Пламен Божилов обяснява как точно работи:

„Взимате тенджерата, пълните я с продуктите, които са по рецепта, след като сложите това нещо на огъня, то трябва да заври. Ще задържите 4-5 минути, за да се изравни температурата във всички продукти. След това взимате тенджерата, слагате я обратно в кутията, затваряте и сте свободни - кутията започва да готви.

Храната, понеже е много висока температурата, се запазва непроменена много дълго време. Това е едно от условията да не се разрушат витамините, вкусовите качества".

Кутията задържа сготвеното топло до 15 часа и съответно, претоплянето на храна вече отпада. Приготвената по този начин храна запазва изцяло качеството на продуктите.

Кутията може да бъде ползвана както в дома, така и навън. Цената на този уред варира между 60 и 115 лева.

ИЗТОЧНИК:  DarikNews.bg

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 5156 пъти.

Начало /  /  / Пестим енергия с магическа кутия за готвене