Monday, 20-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


az2de0wr, 2017-11-20
wh0cd1516845 prednisolone Prednisolone http://prednisolone02. us. org vardenafil hcl 20mg vardenafil hcl 20mg http://vardenafil02. us. com albuterol...
gjbxvbmp, 2017-11-20
wh0cd1033249 cipro Cipro http://cipro02. us. com prednisone over the counter prednisone prices http://prednisone03. us. org Tadalafil tadalafil 5 mg...
1ptj7re1, 2017-11-19
wh0cd2967633 buy clomid stromectol citalopram citalopram clindamycin hcl 300 mg lisinopril prinivil zestril

Пестим енергия с магическа кутия за готвене

Пестим енергия с магическа кутия за готвене -

75 процента енергия и около 2 часа време на ден ще спести всяко домакинство с новата т. нар. „магическа" кутия за готвене. Това съобщи авторът на изобретението Пламен Божилов на официалното му представяне.

Уредът се смята за изобретението на годината за енергийна ефективност.

В магическата кутия за готвене магия няма. Тя е направена от рециклирана хартия, трае за цял живот и действа на основата на отдавна известни природни закони. Изработена е за осем месеца и тежи 2 килограма.

Пламен Божилов обяснява как точно работи:

„Взимате тенджерата, пълните я с продуктите, които са по рецепта, след като сложите това нещо на огъня, то трябва да заври. Ще задържите 4-5 минути, за да се изравни температурата във всички продукти. След това взимате тенджерата, слагате я обратно в кутията, затваряте и сте свободни - кутията започва да готви.

Храната, понеже е много висока температурата, се запазва непроменена много дълго време. Това е едно от условията да не се разрушат витамините, вкусовите качества".

Кутията задържа сготвеното топло до 15 часа и съответно, претоплянето на храна вече отпада. Приготвената по този начин храна запазва изцяло качеството на продуктите.

Кутията може да бъде ползвана както в дома, така и навън. Цената на този уред варира между 60 и 115 лева.

ИЗТОЧНИК:  DarikNews.bg

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 5067 пъти.

Начало /  /  / Пестим енергия с магическа кутия за готвене