Friday, 20-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...
фирма Камини Евростандарт ООД, 2018-04-17
• Фирма Камини Евростандарт ООД произвежда български горивни камери и облицовки за вграждане. Облицовки от мрамор и гранит. Цени за монтаж, може да...

Учени откриха скрита сензорна система у човека

Учени откриха скрита сензорна система у човека -

Американски и британски учени от Медицинския колеж Олбани и от Института за изследване на болката са открили, че у човека съществува скрита сензорна система.

Тя притежава ниска, но затова пък пълноценна чувствителност към различни външни въздействия. Маскирана е в дребните капиляри на човешката кожа и в потните жлези, се казва в статия на изследователите, която ще бъде публикувана в сп. Pain.

Скритата система нервни окончания е независима от централната система на нервните окончания, които обуславят чувствителността на кожата. Нейните сигнали обаче също се обработват от човешкото съзнание и позволяват да се чувстват механично, топлинно и други въздействия.

Откритието е било направено благодарение на двама уникални пациенти, страдащи от крайно рядко разстройство на нервната система.

ИЗТОЧНИК:   ACTUALNO.COM

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3681 пъти.

Начало /  /  / Учени откриха скрита сензорна система у човека