Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Българо-руската комисия ще обсъжда енергийните проекти

Българо-руската комисия ще обсъжда енергийните проекти -

София. Българо-руската комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество ще проведе 13-ото си заседание днес и утре в София, съобщиха от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Дискусиите ще се проведат в столичния хотел „Кемпински Зографски" под председателството на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и министъра на енергетиката на Руската федерация Сергей Шматко.


В дневния ред на сесията са включени за обсъждане въпроси от основните области на двустранното сътрудничество - взаимна търговия, енергетика, туризъм, транспорт, строителство, селско стопанство, сътрудничество в областта на информационните и комуникационни технологии, военнно-техническо сътрудничество и други.


Днес ще се проведат заседанията на работните групи, които са закрити.

Утре около обяд е предвидено подписване на двустранните документи - протокол от работата на комисията, меморандум за взаимно разбирателство в областта на метрологията и договор за строителство на хидротехнически съоръжения на язовир „Индже войвода". След подписването е предвидена пресконференция.

ИЗТОЧНИК: Информационна агенция "Фокус"


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3910 пъти.

Начало /  /  / Българо-руската комисия ще обсъжда енергийните проекти