Wednesday, 25-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Българо-руската комисия ще обсъжда енергийните проекти

Българо-руската комисия ще обсъжда енергийните проекти -

София. Българо-руската комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество ще проведе 13-ото си заседание днес и утре в София, съобщиха от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Дискусиите ще се проведат в столичния хотел „Кемпински Зографски" под председателството на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и министъра на енергетиката на Руската федерация Сергей Шматко.


В дневния ред на сесията са включени за обсъждане въпроси от основните области на двустранното сътрудничество - взаимна търговия, енергетика, туризъм, транспорт, строителство, селско стопанство, сътрудничество в областта на информационните и комуникационни технологии, военнно-техническо сътрудничество и други.


Днес ще се проведат заседанията на работните групи, които са закрити.

Утре около обяд е предвидено подписване на двустранните документи - протокол от работата на комисията, меморандум за взаимно разбирателство в областта на метрологията и договор за строителство на хидротехнически съоръжения на язовир „Индже войвода". След подписването е предвидена пресконференция.

ИЗТОЧНИК: Информационна агенция "Фокус"


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 4143 пъти.

Начало /  /  / Българо-руската комисия ще обсъжда енергийните проекти