Monday, 20-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


az2de0wr, 2017-11-20
wh0cd1516845 prednisolone Prednisolone http://prednisolone02. us. org vardenafil hcl 20mg vardenafil hcl 20mg http://vardenafil02. us. com albuterol...
gjbxvbmp, 2017-11-20
wh0cd1033249 cipro Cipro http://cipro02. us. com prednisone over the counter prednisone prices http://prednisone03. us. org Tadalafil tadalafil 5 mg...
1ptj7re1, 2017-11-19
wh0cd2967633 buy clomid stromectol citalopram citalopram clindamycin hcl 300 mg lisinopril prinivil zestril

Как климатичните промени влияят на психиката

Как климатичните промени влияят на психиката -

Климатичните промени на Земята ще се отразят негативно върху психичното здраве на хората. Това твърдят експертите от Института по психиатрия на лондонския Кингс колидж.

Според техните прогнози, стихийните бедствия като наводнения, суша, циклони ще увеличат случаите на посттравматичен стрес, депресии и всички свързани с тези състояния заболявания.

Очаква се нарастване на броя на смъртните случаи при вече диагностицирани психично болни - повишаването на температурите е фактор за увеличаване на самоубийствата и злоупотребата с психотропни вещества.

Според изследователите епидемиите от инфекциозни болести също ще допринесат за растящ стрес и прекомерна тревожност.

Принудителната заради наводнения и природни бедствия миграция на големи маси хора ще бъде мощен негативен фактор за психическото им състояние.

Експертите алармират още, че ускорената урбанизация от последните години е риск за развитие на шизофрения при здрави хора в развитите страни.

Психическото здраве на всеки и в момента е подложено на изпитание от излизащата информация за предизвиканото от човешката дейност влошаване на екологичното състояние, твърдят учените.

ИЗТОЧНИК: ACTUALNO.COM

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3831 пъти.

Начало /  /  / Как климатичните промени влияят на психиката