Saturday, 18-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


svxpti8m, 2017-11-18
wh0cd1487994 biaxin inderal avodart buy anafranil advair seroquel xr cost furosemide
y25menke, 2017-11-18
wh0cd1487994 10 mg prednisone 10 mg prednisone http://prednisone03. us. org sildenafil sildenafil http://sildenafil03. us. com allopurinol...
l590ndkb, 2017-11-18
wh0cd1516845 water pill triamterene hctz abilify order levaquin online allopurinol cymbalta generic azithromycin z-pak atarax 25mg cipro tablets...

Полицаите се канят да оставят РПУ-тата без техника

Полицаите се канят да оставят РПУ-тата без техника -

Служителите на МВР се готвят да изнесат техниката и консумативите, които са осигурили със собствени средства, от районните полицейски управления.

Тази форма на ефективен протест са обсъдили представителите на полицейски синдикат в страната, заяви за Дарик координаторът на профсъюза за Пловдив, Пазарджик, Стара Загора и Хасково - Борислав Мазнев.

Утре ще се съберем пред областните дирекции, само за да изразим недоволството си от липсата на всякаква грижа към служителите на МВР от страна на държавата, коментира той и уточни, че от Пловдив и Пазарджик ще се включат поне 250 души.

 

Исканията на униформените остават същите както преди една година, когато организираха първият голям протест - по-добри условия на труд, осигуряване на достатъчно средства за униформено облекло и бензин. На срещата с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов на 2-ри декември чухме много хубави обещания, но всичко остана на думи, реално не се взеха никакви мерки, подчерта Мазнев.

Затова на Националната конференция на синдиката на 19-ти декември ще обсъдим конкретна форма на ефективен протест, като най-вероятно ще се спрем на варианта всички служители в системата да си приберат компютрите, принтерите, телефоните и дори автомобилите, с които са спонсорирали МВР през годините.

Мога да гарантирам, че в РПУ-тата в Пловдив, Пазарджик, Стара Загора и Хасково почти 80% от техниката е осигурена от полицаите, заяви още синдикалния лидер.

ИЗТОЧНИК:  DarikNews.bg

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3546 пъти.

Начало /  /  / Полицаите се канят да оставят РПУ-тата без техника