Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Поледица скова Варна

Поледица скова Варна -

Първият сняг превърна улиците и тротоарите в „ледена пързалка", като придвижването, особено по тротоарите, е почти невъзможно.

Масово варненци вървят по улиците, въпреки риска да бъдат блъснати от лек автомобил, а друга голяма част се придвижват по градинките, в които също има натрупан сняг, но не е така хлъзгаво.

Самите тротоари са почти празни, докато отстрани е пълно с хора, които правят опити да се придвижват без да паднат и да се контузят, предаде агенция Фокус.

Не по-различно е положението и в междублоковите пространства, където е заледено и хлъзгаво.

На много места в крайните квартали, автомобилите правят опити да излязат от паркингите, но това е почти невъзможно, заради настилките, които са хлъзгави.

Трудно е слизането и по подлезите, тъй като стълбите са заледени и това създава предпоставки хората да паднат.

ИЗТОЧНИК:  ACTUALNO.COM

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3311 пъти.

Начало /  /  / Поледица скова Варна