Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Русенско и Разградско останаха без ток

 Русенско и Разградско останаха без ток-

Населени места в Русенска област останаха без ток тази нощ заради силния вятър.

По информация на Гражданска защита, електрозахранването е прекъснато след 23 часа в осем села - Ново село, Долно Абланово, Голямо Враново, Малко Враново, Стамболово, Кошарна, Пепелина и в част от Юделник.

Авариите са били отстранени и електрозахранването възстановено.

Прекъсване на елекричеството е имало също в град Мартен и село Сандрово. За близо половин час без ток остана град Русе снощи. Прекъсването на електрозахранването беше между 23.00 и 23.30 часа.

8 от 14-те населени места в община Самуил са без електричество от сутринта, съобщиха от "Гражданска защита", Разград. Заради студа и поледицата са аварирали далекопроводи в региона, екипи на Е.ОН работят за отстраняване на повредите.

Учениците от три населени места в Разградско няма да ходят на училище, съобщиха от Регионалния инспекторат по образование. В тези села са закрити учебните заведения и школски рейсове возят децата до средищни училища.

Заради поледицата обаче рейсовете не стигнали  и общо 120 са децата, за които няма да има учебни занятия днес.

ИЗТОЧНИК:   DarikNews.bg

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 4255 пъти.

Начало /  /  / Русенско и Разградско останаха без ток