Monday, 23-04-2018
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


климатици аспирация хладилна техника, 2018-04-22
Kлиматизация и отопление-климатици аспирация хладилна техника- Fujitsu General, Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Panasonic, ...
Бърз и лесен заем, 2018-04-18
Добър ден, Ако сте бизнесмен или жена? Ако имате финансов стрес или имате нужда от средства за започване на собствен бизнес? Имате ли нужда от...
Кочев Клима ЕООД, 2018-04-18
Климатици в Бургас с безплатен монтаж! Къде? От Кочев Клима ЕООД, фирма за климатици в град Бургас предлага: продажба, монтаж, поддръжка и ремонт...

Глобално затопляне...

 -Глобално затопляне...

Дългосрочното повишаване на температурите, предизвикано от увеличаването на количеството на парниковите газове, може да е по-сериозно, отколкото предвиждаха досега специалистите.

В изследване за климата през плиоцена, стигна до извода, че тогава температурите са били с 3 до 5 градуса по-високи, макар и атмосферата да не е съдържала повече въглероден двуокис.

Анализирайки седименти от дъното на океана, екипът на Марк Пагани установи, че сравнително слабо покачване на нивото на въглеродния двуокис в атмосферата, е довело до значимо глобално затопляне преди 4,5 милиона години.

Тогава температурите са били с 2 до 3 градуса Целзий по-високи от сегашните, а концентрацията на въглероден двуокис - между 365 и 415 части на милион при сегашните около 386.

Тъй като нищо не показва, че бъдещето ще е различно от миналото, може да се очаква затопляне от няколко градуса, дори ако концентрацията на въглеродния двуокис остане на сегашното ниво, е изводът на учените.

ИЗТОЧНИК: ACTUALNO.COM

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3384 пъти.

Начало /  /  / Глобално затопляне...