Monday, 20-11-2017
Горещи оферти
реклама


Промоция Климатици York

Промо цени на инверторни климатици York стенен и подов тип.

Качество на ниски цени от Aircon service. Инверторни климатици YORK с гаранция и сервизна поддръжка. Качествен монтаж в срок и отлични цени.

Климатици Daikin

Климатици Daikin - История на Daikin, технически данни на климатиците Daikin, Daikin цени и промоции.


az2de0wr, 2017-11-20
wh0cd1516845 prednisolone Prednisolone http://prednisolone02. us. org vardenafil hcl 20mg vardenafil hcl 20mg http://vardenafil02. us. com albuterol...
gjbxvbmp, 2017-11-20
wh0cd1033249 cipro Cipro http://cipro02. us. com prednisone over the counter prednisone prices http://prednisone03. us. org Tadalafil tadalafil 5 mg...
1ptj7re1, 2017-11-19
wh0cd2967633 buy clomid stromectol citalopram citalopram clindamycin hcl 300 mg lisinopril prinivil zestril

Принципи на охлаждането

Принципи на охлаждането:

Колите, които използваме ежедневно са изработени от различни съставни части, като двигател, каросерия, гуми, волан и др., без които шофирането и движението на колата не би било възможно. И независимо от всички тези компоненти движението на автомобила не може да бъде гарантирано. Причината е, че без гориво и двигателна сила колата не би могла да бъде задвижена.

Както колата, така и климатиците имат четири незаменими компонента:

(1) Компресор

(2) Кондензатор (Охлаждащ агрегат)

(3) Терморегулиращ вентил

(4) Изпарител

 

Тези компоненти са свързани с тръби, като образуват циркулационна затворена верига, както е показано на схемата. Освен това, подобно на зареждането на колата с гориво, средата за охлаждане на въздуха (хладилен агент) е капсулована в циркулационната верига. Без хладилния агент въздухът не може да бъде изстуден.

Хладилният агент циркулира между гореизброените четири компонента. Тази циркулация се нарича цикъл на охлаждане. Чрез изучаване функционирането на тези четири компонента и характеристиките на охлаждането, ние можем да разберем принципа на конструирането на климатиците.

 

 


Сподели във facebook


Тази страница е видяна 3473 пъти.

Начало /  / Принципи на охлаждането